• Skærmbillede 2018-03-14 kl. 09.38.06
  • Skærmbillede 2018-03-14 kl. 09.37.13

Celebrating Llama’s 4th anniversary in april, we have invited one of Peru’s finest restaurants MAIDO and head chef Mitsuharu ‘Micha’ Tsumura to Llama for an exclusive pop-up dinner on APRIL 5th 2018

Maido has been the driving force in introducing the Nikkei kitchen, the original fusion of Japanese and Peruvian heritage kitchen, to the world. 

Last fall Maido was voted as “Latin America’s Best Restaurant”, while also moving rapidly up The World’s 50 Best Restaurant List, from #42 in 2015 to an impressive #8 in 2017. More info on this big night soon. Stay tuned! 

 

 

børsen_2018

To Eat is to Travel

børsen_2018

The national Danish financial newspaper Børsen did a travel issue in their weekly magazine Børsen Pleasure. We talked about travelling for food, and how food can be like travelling in it self, and a way to understand and experience other contries and cultures. We all gotta eat, right?

  • Skærmbillede 2018-01-24 kl. 17.19.46

Check out the new web home for Jah Izakaya & Sake Bar

Happy New Year

Hartz

Fra januar 2018 vil jeg fremover være at finde i mit personlige selskab Jonas Hartz. Online under domænet www.jonashartz.dk Keep it personal.

  • Okonomiyaki_Monday_flyer

Jah recently turned one year, and now it’s time to launch our first Okonomiyaki Monday. Expect more pop up events and special menues coming up. Join the fun!

  • MODESELEKTOR_ny

Consulting for DR Koncerthuset on a number of shows during the autumn. Next up is an electronic music night with internationally acclaimed electronic music superstars MODESELEKTOR and the local heroes and personal favorites KENTON SLASH DEMON. It is all going down on Saturday 11th of November

 

  • Skærmbillede 2017-11-01 kl. 20.57.11

Art work: Tal R

 

  • Llama_ChrisTonnesen_9048
  • Llama_ChrisTonnesen_9040
  • Llama_ChrisTonnesen_9032
  • Llama_ChrisTonnesen_9027
  • Llama_ChrisTonnesen_9026
  • Llama_ChrisTonnesen_9016
  • Llama_ChrisTonnesen_9001
  • Llama_ChrisTonnesen_8979
  • Llama_ChrisTonnesen_8961
  • Llama_ChrisTonnesen_8959
  • Llama_ChrisTonnesen_8940
  • Llama_ChrisTonnesen_8934
  • Llama_ChrisTonnesen_8927
  • Llama_ChrisTonnesen_8910
  • Llama_ChrisTonnesen_8893
  • Llama_ChrisTonnesen_8885
  • Llama_ChrisTonnesen_9779SH

Det koger på Llama

De seneste 3 år har Llama Restaurante & Bar været blandt de første der har bragt det latinamerikanske køkken til København for alvor.

Københavnerne har taget ceviche, anticuchos og tacos til sig i stor stil og udover at Llama i dag er en af Københavns travleste restauranter, så er der nu en langt større variation af mad fra det mellem- og sydamerikanske kontinent rundt omkring i byen. En dejlig udvikling for os der kunne drikke leche de tigre til morgenmad og synes alt smager bedre i en taco.

Llama har haft flere dygtige køkkenchefer igennem de seneste 3 år og gæsterne er blevet mere nysgerrige på særlige latinamerikanske retter og smage, men med tiltrædelsen af Andrew Valenzuela som ny køkkenchef er Llamas køkken inde i en rivende udvikling og klar til at tage det næste skridt.

Andrew Valenzuela kommer fra en blandet columbiansk/mexicansk baggrund og har arbejdet flere år i Los Angeles. Han kommer til Llama fra en stilling som souschef på Taller samt restauranter som Relæ og Ink. i West Hollywood og han tager denne alsidige kulturelle inspiration med sig som køkkenchef. Andrew har en dyb forståelse for latinamerikansk madkultur og særlige smagsunivers og med sit afsæt i fine dining tager han ligeledes en præcision og finesse med sig i udviklingen af Llamas seneste menu, som vi mener er den bedste Llama nogensinde har tilbudt.

Andrew Valenzuela forklarer: ”Jeg ønsker at præsentere et latinamerikansk kvalitetskøkken, samtidig med at jeg gerne vil inkludere retter og inspiration jeg er vokset op med, såsom min fars ceviche, min mormors salsas og latinamerikansk ”soul food”, som ligger mit hjerte nær. Llama handler først og fremmest om atmosfære og lysten til at dele både autentiske og originale madoplevelser og måske smage ingredienser man ikke har fået før.”

Man behøver ikke tage i lufthavnen for at komme på en gastronomisk rejse til Latinamerika, det kan også klares med en tur til Lille Kongensgade i København hvor Andrew Valenzuela og hans team laver mad af en anden verden i mellem-prisklassen.

  • lcd_flyer

Happy to be promoting the LCD Soundsystem trible concert at the legendary Copenhagen venue VEGA the 7/8/9th of September in collaboration with Live Nation Denmark & VEGA. It is 15 years ago I worked at VEGA and this seems like a good occasion to return to this magic place for a few more nights of great music and happy dancing.

  • Jah Izakaya 44
  • Jah Izakaya 15
  • Jah Izakaya 23
  • Jah Izakaya 31
  • Jah Izakaya 40
  • Jah Izakaya 48
  • Jah Izakaya_lighton
  • Jah Izakaya_lighton2
  • Jah Izakaya 4
  • Jah Izakaya 10

Interior design Jah Izakaya & Sake Bar 2017